MENU
Zwangerschap-fotoshoot (3)
Zwangerschap-fotoshoot (4)
Zwangerschap-fotoshoot (10)
Zwangerschap-fotoshoot (6)
Zwangerschap-fotoshoot (7)
Zwangerschap-fotoshoot (8)
Zwangerschap-fotoshoot (9)
Zwangerschap-fotoshoot (2)

Er groeit nieuw leven in je buik, wat een bijzondere tijd! De eerste stampjes, het klaarmaken van de kinderkamer, fantaseren over hoe jullie kleintje er zal uitzien… Laat de herinneringen aan deze unieke tijd vereeuwigen op foto! Ooit zal je terugkijken naar deze beelden en je afvragen hoe dat kleintje ooit in jouw buik heeft kunnen passen (en hoe je leven eruit zag vóór jullie kleine spruit er was).

Een zwangerschapsfotoshoot vindt het beste plaatste tussen de 32e en 36e week van je zwangerschap.

PAKKET ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

'ZWANGERSCHAP'

- 1u fotoshoot op locatie
- Keuze uit online galerij (met watermerk)
- Nabewerking foto's
- 10 digitale bestanden in volledige resolutie

€150
FAQ

• Ik wil graag meer dan 10 foto's, kan dat?

Wil je graag meer digitale foto's? Dan kunnen deze worden bijbesteld aan volgende prijzen:
- €10 voor 1 extra foto
- €30 voor 5 extra foto's
- €50 voor 10 extra foto's
- €60 voor 15 extra foto's

• Kan ik een fotosessie cadeau geven?

Zeker! Om een cadeaubon te bestellen, volstaat het om me een seintje te geven via het 'contact'-formulier. Ik maak vervolgens een bon op en verstuur deze met de post. De prijs voor deze bon is de prijs van het pakket (€120) + eventuele verzendkosten (€3,00).

• Mag ik de digitale bestanden die worden afgeleverd zelf kiezen?

Je ontvangt een online galerij met daarin de onbewerkte bestanden die de selectie van de fotograaf haalden. Uit die bestanden kies jij welke foto's je graag afgewerkt, in volledige resolutie ontvangt.

• Ik wil graag een fotoalbum bestellen, kan dat?

Ik maak met veel plezier een fotoalbum met de foto's van de sessie. De prijs hiervoor is afhankelijk van het aantal pagina's, de keuze van de cover, formaat van het album... Stuur me gerust een berichtje voor meer info!

• Kan ik ook een fotoproduct bestellen via EV-fotografie?

Als fotografe weet ik welke leveranciers een goede kwaliteit leveren en met welke je beter niet in zee gaat. Het is dus verstandig om fotoproducten (bv. canvas, foto op plexiglas, foto op dibond...) via mij te bestellen.
De prijzen voor fotoproducten zijn sterk uiteenlopend gezien deze producten worden aangeboden in allerlei vormen en maten. Contacteer me gerust voor meer info!

• Mag ik foto's posten op sociale media?

Graag! Het geeft me enorm veel voldoening als ik foto's die ik nam zie verschijnen op sociale media. Vergeet je wel niet om even mijn naam of pagina te taggen?

CLOSE