MENU

Boeken

Wanneer en hoe een reportage boeken?

Van zodra jullie weten op welke dag jullie gaan trouwen, leg je best jullie huwelijksfotograaf vast. Ik fotografeer maar een beperkt aantal huwelijken op een jaar, dus wacht zeker niet te lang.

Op het moment van boeking ontvangen jullie een voorschotfactuur van €200. Op dat moment zijn jullie zeker dat jullie huwelijksdatum staat gereserveerd in mijn agenda.

Kennismaking

Elkaar ontmoeten

Wanneer jullie een huwelijksreportage bij mij hebben geboekt, ontvangen jullie mijn gsm-nummer. Vragen mogen jullie altijd per e-mail of telefoon stellen. Toch maak ik ook graag even tijd om jullie ‘in persoon’ te ontmoeten. Dat gebeurt ongeveer 1 à 2 maanden voor het huwelijk.

Tijdens het kennismakingsgesprek overlopen we de planning van jullie dag, jullie specifieke wensen, zaken waarmee ik moet rekening houden, wie mijn aanspreekpunt is doorheen de dag…

Reportage

Dé grote dag!

Op jullie grote dag, probeer ik zo weinig mogelijk jullie bij te sturen. Ik ben aanwezig op de achtergrond en probeer van daaruit de mooiste, spontane momenten te fotograferen. Het fotomoment met familie/vrienden en onder jullie twee voelt voor koppels vaak wat ‘ongemakkelijk’. Hier geef ik jullie uiteraard wel tips en aanwijzingen zodat jullie prachtig worden vastgelegd.

Resultaat

Afleveren van de foto's

Na het fotograferen van een huwelijk heb ik nog heel wat tijd nodig om foto’s te sorteren en te bewerken. Jullie zullen de USB met de foto’s na ongeveer 1 maand ontvangen. Indien jullie ook een album hebben besteld, dan kan de wachttijd iets langer oplopen gezien ik alles samen in één pakket verstuur. (Albums hebben ongeveer een levertijd van een 2-tal weken.)

Jullie ontvangen de factuur met het resterend te betalen in één van de dagen na de huwelijksdag. Foto’s worden pas opgestuurd wanneer deze factuur is voldaan.
Opgelet: houdt er rekening mee dat een album pas wordt besteld na betaling van de factuur.

CLOSE